• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNDEM
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • SPOR 3. SAYFA BİYOGRAFİ Dini GÜNCEL KÜLTÜR SANAT OTOMOBİL
  • Ara
SON DAKİKA:
06:05
Cumhuriyet Sancağı 255 Kilometre Taşındı, Şanlıurfa’dan Gelen Mehmet Polat Rekora İmza Attı!
Video Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Yeniden Refah Partisi, Zorunlu "PCR" Testi İçin Danıştay'a Başvuru Yapmaya Hazırlanıyor
GÜNDEM
Yayınlanma: 29 Ağustos 2021 - 11:08

Yeniden Refah Partisi, Zorunlu "PCR" Testi İçin Danıştay'a Başvuru Yapmaya Hazırlanıyor

GÜNDEM
29 Ağustos 2021 - 11:08
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yeniden Refah Partisi, Zorunlu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 'Güçlü Lider Güçlü Kadro İktidara Yürüyüş Toplantısı' temalı 2. İlçe Başkanları Eğitim Toplantımızın öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Memurun Yüzü Yeniden Refah İktidarında Gülecek

Açıklamasının başında memur ve memur emeklilerinin maaşlarına  yapılacak zam oranına değinen Genel Başkanımız,  verilen zammın gerçek enflasyon rakamlarının çok altında olduğunu, bu zam oranlarıyla milyonlarca memur ve emeklimizin her zaman olduğu gibi 2022 yılında da yoksulluğa mahkum edileceğini, memur ve emeklilerin yüzünün ancak işbaşına gelir gelmez maaşlarına yapılacak 'yüzde 50 zamla' işe başlayacak olan Yeniden Refah iktidarında güleceğini belirtti.

Açıklanan Fındık Fiyatları Üreticiyi Hayal Kırıklığına Uğrattı

Açıklanan fındık fiyatlarının üreticide hayal kırıklığına sebep olduğunu vurgulayan, Erbakan "Ülkemiz dünya fındık üretiminin yaklaşık %70’ini tek başına üretmektedir. Dünyadaki en büyük üretici ve en büyük ihracatçı konumunda olan Türkiye’nin, fındık fiyatını çok daha yüksek tutarak ülke üreticisini korumak yerine, diğer ülkelere ucuz hammadde olarak satmasının bir mantığı yoktur. Dünyada tekel üretici noktasında olduğumuz, rekabet gücümüzle hiçbir ülkenin baş edemeyeceği bir üründe üreticimizin kaderini adeta yabancı sermayenin insafına terk etme garabetinden ne zaman kurtulacağız?" dedi.

Zorunlu Aşı Dayatması Bilimsel Değil Faşist Bir Uygulamadır

En önemli gündem maddesi Covid-19 salgınına ilişkin açıklamasında ise Nobel Ödüllü Fransız virolog Profesör Luc Montagnier Covid-19 virüsünün laboratuarda üretildiği sözüne atıf yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Coronavirüs ve sözde aşıları konusunda şüphelerinin artarak devam ettiğini belirtti: "Anlaşılmaktadır ki, virüs aşının yapılabilmesi için ortaya atılmış bir araçtır. Temel hedef tüm insanlığın aşılanmasıdır ve bu aşıların yıllar içinde ne gibi sonuçlara yol açacağı da bilinmemektedir. 

Ortada AŞI DEĞİL, AŞI ADAYLARI vardır. Faz aşamaları tamamlanmamış, ruhsatları yok, üretici firma ve Sağlık Bakanlığı dahil kimsenin sorumluluğunu almadığı bu aşıların milyonlarca insana adeta zorla yapılması, hem tıbbi açıdan hem hukuki açıdan mahzurludur. İçeriğini bilmediğiniz ve sonuçlarından emin olmadığınız bir tedaviyi veya bir aşıyı hastaya dayatamazsınız. Böyle bir uygulama bilimsel değil faşist bir uygulamadır ve İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'ne ayrıca bizim Anayasamıza da aykırı bir durumdur. Her bireyin tedaviyi reddetme hakkı olduğu gibi, aşı olmayı reddetme hakkı da vardır ve buna saygı duyulmalıdır."

Aşı Karşıtı Değiliz, Şüpheli Aşı Adaylarının Zorla Dayatılmasına Karşıyız.

Aşı karşıtı olmadığımızı üstüne basa basa vurgulayan Genel Başkanımız, "Biz asla aşı karşıtı değiliz, biz "aşı adayı" olan ruhsatsız sıvıların insanlara adeta zorla uygulanmasına karşıyız.  Örneğin herkes Zatürre aşısı yaptırabilir, zira ruhsatlıdır ve gerekli tüm faz çalışmalarına sahip bir aşıdır. Bu noktada Sn. Sağlık Bakanı’nın “aşı olmayanlar düzenli olarak pcr testi yaptıracak” açıklaması da talihsiz ve aşı olmaya zorlayıcı bir açıklama olmuştur. Madem aşı olmuyorsun, öyleyse 2 günde bir gidip sıraya girip test yaptıracaksın, bu şekilde hayat bir süre sonra çekilmez hale gelecek ve sonunda pes edip, aşı olup kurtulayım noktasına geleceksin. Dolaylı da olsa, aşı olmaya zorlayıcı bu gibi dayatmalara karşıyız” şeklinde konuştu.

'Zorunlu PCR Testi Genelgesinin İptali İçin Danıştay'a Başvuracağız' 

"Madem aşılama bulaşı önlüyor, öyleyse aşı olanları korumak adına olmayanlardan neden PCR testi isteniyor?" sorusunu yönelten Genel Başkanımız açıklamasına şöyle devam etti: “Aşı bulaşı önlemiyorsa neden milyonlarca insanımıza defalarca aşı yapıyoruz? Diğer taraftan bu PCR Testi kararının uygulanması da mümkün değildir. Zira aşılanmayı tercih etmeyen 21 milyon insanı 48 saatte bir PCR testine tabi tutmanız halinde, siz ülke olarak her ay 200 milyonun üzerinde, (günde 10 milyona yakın) PCR testi yapmak durumundasınız ki bu, imkânsızdır. Tüm bu gerçekler ışığında, Yeniden Refah Partisi olarak; bu yanlıştan dönülmesi, aşı olmak istemeyen insanlarımızın dolaylı olarak da olsa aşıya zorlanmaması için, İçişleri Bakanlığı’nın 81 İlin valiliklerine gönderdiği, aşı olmayanları 2 günde bir PCR testine mecbur bırakan genelgesinin iptali için önümüzdeki hafta içinde Danıştay’a resmi başvuruda bulunacağız."

Afganistan'da Huzur ve Barış İçin Türkiye'ye Büyük Sorumluluk Düşüyor

Son olarak Afganistan'daki son gelişmelere de değinen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, “Kaba kuvveti ve menfaati hak sebebi sayan ABD Yönetimi ve arkasındaki güçlerin, bozuk zihniyetleri ve çarpık hak anlayışları nedeniyle ellerini sürdükleri her nokta perişan olmakta, askerlerini gönderdikleri her coğrafyada kaos hâkim olmaktadır. Faili şaibeli 11 Eylül 2001 olaylarını bahane ederek gerçekleştirilen uluslararası müdahalenin, aradan geçen 20 senenin sonunda Afganistan’ı getirdiği nokta ortadadır.  ABD güçleri girdikleri bölgeye her zaman olduğu gibi yine çatışma, kaos, kan ve gözyaşı getirmişlerdir. Aynen Irak’ta olduğu gibi Afganistan da müdahale sonrası eskisinden daha da karmaşık ve problemli hale gelmiştir. En son Kabil’de patlayan bombalar da bunun açık bir göstergesidir. Bu noktada 20 seneden fazla zamandır D-8 Organizasyonu’nun kuruluş amaçlarına uygun şekilde, aktif olarak çalıştırılmamasının, D-60’ın hayata geçirilmemiş olmasının ne acı sonuçlara yol açtığını aynen Suriye, Irak ve Yemen’de gördüğümüz gibi Afganistan’da da gördük. 1979’da başlayan Sovyet işgalinden itibaren 40 seneden fazla zamandır huzura ve barışa hasret kalan Afganistan’da; Silahların tamamen susması, barış, kardeşlik, birlik ve beraberliğin tesisi, yeniden imar ve inşa sürecinin başlaması için başta Türkiye olmak üzere, Afganistan’a komşu olan D-8 üyesi İran, Pakistan ve Afganistan ile sınırı olan Tacikistan ve Özbekistan’ın süratle bir araya gelip gerçekleştirecekleri zirve ile Afganistan konusunda çözüme yönelik diplomatik adımları atması gereklidir. 

Afganistan’da dış güçlerin değil, Afgan halkının çıkarlarını önceleyen, kucaklayıcı ve birleştirici adımların atılması, barış ve kardeşliğin yeniden tesisi için Türkiye’ye büyük sorumluluk düşmektedir." ifadelerini kullandı.

# danistay# gercek-urfa# gundem-2# pcr# sanliurfa# sanliurfa-haber# sondakika# urfa# urfahaber# yeniden-refah-partisi
İlginizi Çekebilir
Başkan Kasım Gülpınar'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Başkan Kasım Gülpınar'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Şanlıurfa Şıracılar ve Kuruyemişçiler Odası Başkanı Ahmet Aslan'dan Cumhuriyet Vurgusu!
Şanlıurfa Şıracılar ve Kuruyemişçiler Odası Başkanı Ahmet Aslan'dan Cumhuriyet Vurgusu!
Kamu Personeli Danışma Kurulu, Bakan Işıkhan Başkanlığında Toplandı
Kamu Personeli Danışma Kurulu, Bakan Işıkhan Başkanlığında Toplandı
SGK'dan Önemli Bilgilendirme: Gelir Testi Nedir, Kimler Başvurabilir?
SGK'dan Önemli Bilgilendirme: Gelir Testi Nedir, Kimler Başvurabilir?
Son Haberler
Cumhuriyet Sancağı 255 Kilometre Taşındı, Şanlıurfa’dan Gelen Mehmet Polat Rekora İmza Attı!
Cumhuriyet Sancağı 255 Kilometre Taşındı, Şanlıurfa’dan Gelen...
Urfa’nın Sıra Gecesi Kırşehir’de Coşturdu! UNESCO Çalıştayı’nda Unutulmaz Anlar
Urfa’nın Sıra Gecesi Kırşehir’de Coşturdu! UNESCO Çalıştayı’nda...
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ekolojik Sürdürülebilirlik İçin Çalışmalarını Sürdürüyor
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ekolojik Sürdürülebilirlik İçin...
Şanlıurfa’da Yüzyılın Konut Projesi Başladı 285 Bin TL Peşinatla Ev Sahibi Olun!
Şanlıurfa’da Yüzyılın Konut Projesi Başladı 285 Bin TL Peşinatla...
Şanlıurfa’da Dev Operasyon! Kaçak Sigara, Çay ve Alkol Ele Geçirildi
Şanlıurfa’da Dev Operasyon! Kaçak Sigara, Çay ve Alkol Ele Geçirildi
TSK'ya 'Derman' geliyor!
TSK'ya 'Derman' geliyor!

Ana Sayfa
GÜNDEM
DÜNYA
EĞİTİM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
MAGAZİN
TEKNOLOJİ
SPOR
3. SAYFA
BİYOGRAFİ
Dini
GÜNCEL
KÜLTÜR SANAT
OTOMOBİL
Köşe Yazarları
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • GÜNDEM
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.