Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 1 kişi yaralandı.
Olay, Doğukent Mahallesi 150. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki grup arasında başlayan sözlü tartışma büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü ve bir kişi ayağından yaralandı.
Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, yaralı sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.






