Şanlıurfa’da iki ayrı ilçede meydana gelen olaylarda biri 30, diğeri 17 yaşında iki kişi yaşamını yitirdi.
Haliliye ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Sosyal Tesisleri park alanında yaşanan olayda, 30 yaşındaki bir kişiden haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, şahsı park halindeki aracında silahla vurulmuş halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.
Eyyübiye ilçesine bağlı Osman Mahallesi’nde meydana gelen diğer olayda ise 17 yaşındaki bir gencin yaşamına son verdiği değerlendirildi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, gencin hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayın ardından yakınlarının sinir krizi geçirdiği öğrenildi.
Her iki olayla ilgili olarak güvenlik güçlerince geniş çaplı inceleme başlatıldı. Cenazeler, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.





