
Ziyarette, kent ekonomisinin belkemiğini oluşturan esnafın sorunları konuşuldu, talepler not alındı. Esnaflar, özellikle artan maliyetler, çarşıdaki durgunluk ve sektörün geleceğine dair kaygılarını dile getirdi.
“Barış ve Demokratik Toplum Esas Hedefimiz”
Ziyarete ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
“DEM Parti Urfa İl Örgütü’müzle birlikte Şanlıurfa Şıracılar ve Kuruyemişçiler Odası’nı ziyaret ettik. Esnafların sorunlarını konuştuk, taleplerini dinledik. Bizleri ağırladıkları için Oda Başkanı ve Yönetimine teşekkür ediyoruz. Herkesin ve her kesimin katkılarıyla Barış’ı ve Demokratik Toplum’u inşa edeceğiz.”
Şanlıurfa Şıracılar ve Kuruyemişçiler Odası Başkanı Ahmet Aslan:
“DEM Parti Urfa İl Örgütü’nün odamıza gerçekleştirdiği nazik ziyaretten memnuniyet duyduk. Esnafımızın sesi olmak adına her platformda iş birliğine ve diyaloğa açığız. Şehrimizin ortak geleceği için çalışan herkese teşekkür ediyor, bu buluşmanın verimli geçmesini temenni ediyorum.”