• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNDEM
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • SPOR 3. SAYFA BİYOGRAFİ Dini GÜNCEL KÜLTÜR SANAT OTOMOBİL
  • Ara
SON DAKİKA:
09:00
Şanlıurfa’da DEAŞ Operasyonu! Türkiye Genelinde 51 Şüpheli Yakalandı
08:00
Şanlıurfa'da Uyuşturucu Operasyonu 3 Şüpheli Gözaltına Alındı!
Video Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Zafer Emanetoğlu'ndan İmamoğlu'na Önemli Soru " Amacınız neydi ? "
GÜNDEM
Yayınlanma: 27 Ocak 2022 - 21:03

Zafer Emanetoğlu'ndan İmamoğlu'na Önemli Soru " Amacınız neydi ? "

GÜNDEM
27 Ocak 2022 - 21:03
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Zafer Emanetoğlu'ndan İmamoğlu'na Önemli Soru
Zafer Emanetoğlu'nun yaptığı açıklamada;

İstanbul’da yaşanan yoğun kar yağışı sonrası ortaya çıkan kaos ve bu kaosun ortasında kalan on binlerce İstanbullunun yaşadığı büyük sıkıntı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hazırlıklarını yeterince yapmadığını, gerekli müdahale organizasyonunu sağlayamadığını açıkça ortaya koydu.

Meselenin bir tarafı böyleyken, diğer tarafta İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’nun, İstanbullular yollarda çile çekerken, İngiltere Büyükelçisi ile Sarıyer’de balıkçıda yemek yemesi ayrı bir tartışma gündemi oluşturdu. Sn. İmamoğlu’nun konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamada “En az karla mücadele kadar önemli bir görüşmeydi. Türkiye-İngiltere ilişkilerini görüştük.” sözleri asıl olarak üzerinde durulması gereken konudur.

Nedir bu kadar önemli olan konu. Bu ağır kış şartlarına rağmen ertelenmesi mümkün olmayacak kadar bu görüşmeyi gerekli kılan mesele nedir. Sn. İmamoğlu artık bu noktadan sonra bu görüşmenin detayını kamuoyuyla paylaşmak durumundadır. Mesele, Türkiye-İngiltere ilişkileri ise gizlenecek bir durum yok demektir. Kaldı ki iki ülke ilişkilerini görüşmek İBB Başkanı’nın görevi midir. İstanbul’a, İstanbullulara hizmet etmek için kendisine oy verilen İBB Başkanı’nın Dışişleri misyonu üstlenmesi makul bir durum mudur.

Bu görüşmenin içeriği tam olarak açıklanmadığı sürece Sn. İmamoğlu’nun önce İngiltere İstanbul Başkonsolosu ile ardında da Büyükelçi ile yaptığı görüşmeler yaklaşan seçimle ilişkilendirilecektir. Görüşmenin asıl ve gerçek nedeni, büyük bir iştiyakla Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen Sn. İmamoğlu’nun adaylık sürecinin değerlendirilmesi ise bu durum tam bir vahamettir. Yabancı bir ülkenin elçisi ile ülkemizin iç meselelerinin ve seçim süreçlerinin değerlendirilmesi asla kabul edilebilir bir durum değildir. 300 yıldır ülkemiz ve milletimiz adına gelişen her olumsuz olayın altından çıkan İngiltere ve Büyükelçisi ile bu konuların görüşülmesi tarihi hatalar zincirine bir yenisinin eklenmesi demektir.

İktidar olmak için yabancı ülkelerden medet ummak ne kadar yanlışsa, bu destekle iktidar olmak ülke ve millet adına bir o kadar tehlikelidir. Hiçbir devlet bu süreçlere çıkar sağlamadan destek vermez. Yabancı devletlerin, özellikle İngiltere gibi emperyalist ve sömürgeci tarihe sahip ülkelerin çıkarları demek, ülkemizin ve milletimizin kaybetmesi demektir.

İktidar olmak, Cumhurbaşkanı seçilmek isteyen kim varsa, başvuracağı adres bellidir ve o adres milletimizin kendisidir.

Sn. İmamoğlu’na ve tüm siyasetçilere tavsiyemiz, başta kanlı bir tarihe sahip olan İngiltere olmak üzere yabancı devletlere karşı duydukları sempati ve güveni gözden geçirmeleridir.

Bu anlayışla 50 yıldır Türkiye’de yerli ve milli siyaset düsturuyla hareket eden Milli Görüş ve Yeniden Refah Partisi olarak, kendi değerlerine bağlı, hiçbir dış gücün etkisi altına girmeden, iktidar olmak için başvurulacak tek merciinin aziz milletimiz olduğu bilinciyle siyaset yapmaya devam ediyoruz. Ve bir kez daha ifade ediyoruz ki, ülkemizin ve milletimizin bağımsızlığının yegane teminatı dışa bağımlı olmayan bu yerli ve milli siyaset anlayışıdır.

# ekrem-imamoglu# ingiltere-buyuk-elcisi# istanbul-buyuksehir-belediyesi# yeniden-refah-partisi
İlginizi Çekebilir
Şanlıurfa’da İzinsiz Yapılaşmaya Karşı Saha Denetimleri Arttı!
Şanlıurfa’da İzinsiz Yapılaşmaya Karşı Saha Denetimleri Arttı!
Şanlıurfa’da Tarihe Yolculuk Göbeklitepe ve Karahantepe’de Dev Yatırımlar!
Şanlıurfa’da Tarihe Yolculuk Göbeklitepe ve Karahantepe’de Dev Yatırımlar!
Şanlıurfa Dahil 81 İlde Denetim! Binlerce İşletmeye Ceza Yağdı
Şanlıurfa Dahil 81 İlde Denetim! Binlerce İşletmeye Ceza Yağdı
Türkiye’nin Fıstık Başkenti Şanlıurfa’da Hasat Coşkusu!
Türkiye’nin Fıstık Başkenti Şanlıurfa’da Hasat Coşkusu!
Son Haberler
Şanlıurfa’da DEAŞ Operasyonu! Türkiye Genelinde 51 Şüpheli Yakalandı
Şanlıurfa’da DEAŞ Operasyonu! Türkiye Genelinde 51 Şüpheli Yakalandı
Şanlıurfa'da Uyuşturucu Operasyonu 3 Şüpheli Gözaltına Alındı!
Şanlıurfa'da Uyuşturucu Operasyonu 3 Şüpheli Gözaltına Alındı!
Şanlıurfa Şıracılar ve Kuruyemişçiler Odası’ndan İthalat Resti: “Fıstığı Değil, Emeği Koruyun”
Şanlıurfa Şıracılar ve Kuruyemişçiler Odası’ndan İthalat Resti:...
Şanlıurfa, Suruç’un Yıllardır Beklediği Yol Sorununu Tarihe Gömdü
Şanlıurfa, Suruç’un Yıllardır Beklediği Yol Sorununu Tarihe Gömdü
Şanlıurfa’da Maganda Kurşunu Tehlikesi Can ve Mal Güvenliği Tehlikede!
Şanlıurfa’da Maganda Kurşunu Tehlikesi Can ve Mal Güvenliği Tehlikede!
Haliliye Belediyesi Kırsal Mahallere Hizmet Götürmeye Devam Ediyor
Haliliye Belediyesi Kırsal Mahallere Hizmet Götürmeye Devam Ediyor

Ana Sayfa
GÜNDEM
DÜNYA
EĞİTİM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
MAGAZİN
TEKNOLOJİ
SPOR
3. SAYFA
BİYOGRAFİ
Dini
GÜNCEL
KÜLTÜR SANAT
OTOMOBİL
Köşe Yazarları
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • GÜNDEM
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.